Tänään Australiasta lähti maailmalle suru-uutinen "krokotiilinmetsästäjä" Steve Irwinin kuolemasta. Mies oli ollut filmaamassa materiaalia veden alla kun rausku oli lävistänyt hänet ja aiheuttanut kuolettavan sydänkohtauksen. Hän oli kuollessaan ainoastaan 44-vuotias. Surullinen tapahtuma, otan osaa läheisten suruun.

Joku hieman kyynisempi voisi todeta että hänen onnensa loppui. He ran out of luck. Itsekin olin sitä mieltä, että koska mies oli koko ikänsä toiminut eläinten kanssa, hän olisi "kuolematon". Näin ei tietenkään ollut. Tämä vain todistaa sen, että vaikka joku kuvittelee tuntevansa ja hallitsevansa eläimet kuinka hyvin tahansa, voivat ne silti silloin tällöin tehdä jotain aivan odottamatonta. Kuten nytkin ilmesesti oli tapahtunut. Luontoa ei kukaan voi koskaan hallita täydellisesti. Varsinkaan ihminen.

Ja sitten aivan toinen asia. Kiitos, Jyrki Lehtola. Kiitos kun annoit täyslaidallisen "yritysvalmentajille", erityisesti Olli Keskiselle Iltalehdessä. Naurettavampaa ammattikuntaa ei ole olemassa. Tosin, niinkuin aina sanon, hölmö ei ole se joka myy, vaan se joka ostaa.