Miten voi olla näin pimeää jatkuvasti? Pimeää, tuulista, sateista, kosteaa, pimeää, pimeää, pimeää. Ja pimeää. Eilen jopa harkitsin mielenhäiriössä kirkasvalolampun ostamista, mutta sitten kuulin radiosta että ne ovat loppuneet koko Suomesta. Tästä masentuneena päätin että ne ovat huijausta jokatapauksessa ja minähän en sellaista tarvitse.

Päätin myös että muutan suosiolla pois Suomesta jos seuraavat "talvet" tulevat olemaan samanlaisia. Ei tällaista pimeyttä jaksa oikeasti kovin kauaa. Olen aina itkenyt talvella että on hirveää ja kamalaa kun on niin kylmä ja paljon lunta. Nyt molemmat edellämainitut kelpaisivat vallan mainiosti ja ottaisin ne vastaan avosylin. Lumi kuitenkin auttaa edes vähän pimeyteen. Vaikka lumi häviäisikin Suomesta, niin pimeä ei. Sitä riittää kyllä. Tämän takia ajattelen todella katoamista täältä lähemmäs päiväntasaajaa.

Ei kukaan vain kolmea vuodenaikaa. Kesä (3kk) - kevät (3kk) ja syksy (6 kk). Tällainen kierto kuitenkin näyttäisi odottavan Suomea.

En aio kuitenkaan avautua kasvihuoneilmiöistä ja sen aiheuttajista. Siihen ei riitä yhden päivän tunnit tai tämän blogin tila.